...För Pappin att åka till Danmark.
Här hemma fixas, trixas & övas det :

" MozzarellaBallong "

Ostronskivling, rostad sparrissky skuren med rapsolja och grädde, kastanjer, potatis och frusen gurka.

"Klinisk Studie"
Sockertorkad lök, Pulveriserad Kvibille Ädel, Kallpressad rapsolja, Vinägerpärlor

Skummad skaldjur- & olivoljebuljong, Knockad klo & stjärt, Friterad spaghetti, Citron- & vitlöksskum.

Citronkaramell, Malt

Rödbetor, Palsternacka, Maltjord, Stekt Mjölk, Maltcrisp, Salt, rosmarinkaramell, Pulveriserad vitvinsvinäger, Rödbetssalt

Chokladskum, Maltolja

Morot, Snö, Jord, Öl

Sidesalad med isbergsgelé, tomatgelé, svart olja & vinägerskum.

Ostronemulsion, Friterad potatis

Citronmoln, Syltade kumquats, Apelsinpulver, Limekaviar
Jag är stolt över min duktiga kock!
Men dock också lite orolig över att de ska gilla honom lite väääl mycket i Danmark..
För Er som inte vet; Pappin ska på 2 veckors praktik/arbete på Världens bästa restaurang, NOMA.

Grymt jobbat! Och vet du, Köpenhamn är superfint så om dom gillar honom väldigt mycket är det inget att vara rädda för :)