...För Pappin att åka till Danmark.
Här hemma fixas, trixas & övas det :
" MozzarellaBallong "
Ostronskivling, rostad sparrissky skuren med rapsolja och grädde, kastanjer, potatis och frusen gurka.
"Klinisk Studie"
Sockertorkad lök, Pulveriserad Kvibille Ädel, Kallpressad rapsolja, Vinägerpärlor
Skummad skaldjur- & olivoljebuljong, Knockad klo & stjärt, Friterad spaghetti, Citron- & vitlöksskum.
Citronkaramell, Malt
Rödbetor, Palsternacka, Maltjord, Stekt Mjölk, Maltcrisp, Salt, rosmarinkaramell, Pulveriserad vitvinsvinäger, Rödbetssalt
Chokladskum, Maltolja
Morot, Snö, Jord, Öl
Sidesalad med isbergsgelé, tomatgelé, svart olja & vinägerskum.
Ostronemulsion, Friterad potatis
Citronmoln, Syltade kumquats, Apelsinpulver, Limekaviar
Jag är stolt över min duktiga kock!
Men dock också lite orolig över att de ska gilla honom lite väääl mycket i Danmark..
För Er som inte vet; Pappin ska på 2 veckors praktik/arbete på Världens bästa restaurang, NOMA.
Grymt jobbat! Och vet du, Köpenhamn är superfint så om dom gillar honom väldigt mycket är det inget att vara rädda för :)