Min finaste tjej!

publicerat i Allmänt;
Min lilla bebis börjar bli en stor tjej. Hon är en väldigt betämd liten dam, har ett häftigt humör ( kanske lik sin mamma? ;) ), hon vet vad hon vill och hon kan så mycket redan....
Tiden går för fort ibland!

The botten is nådd!

publicerat i Allmänt;
Botten är nådd, som så många gånger förut. Men nu jäklar ska jag fixa mina mål!
Från och med denna veckan ringer klockan 5:45, trots att jag jobbar kväll. Morgonpromenad och sedan frukost. Imorse blev det en prommis på 45 minuter.
Nu måste jag bara skriva ner mina mål så jag har dem på papper, svart på vitt.
Hejja,hejja!

Måndag

publicerat i Allmänt;
Efter gårdagen inläggs är det väl dags för lite gladare miner :). Jag är på mycket bättre humör idag! Trots att det är måndag och klockan ringde alldeles för tidigt har det hittills varit en bra dag. Tiden gick fort på jobbet, barnen var glada och pigga när jag hämtade dem på dagis. Dessutom skiner solen! Höstsol & höstlöv kan kanske vara det vackraste som finns ibland!

Söndag

publicerat i Allmänt;
Det känns i kroppen att det är söndag...
Trädens löv ändrar färg, liksom jag. Dock blir löven färgrika och fina medans min färg tynar bort. Blek och grå känner jag mig.... Deppsöndag verkar det som.


På agendan idag finns detta :

* Frosta av frysen - Check!
* Försöka vara med och bestämma vilka som ska styra Sverige de kommande åren - Check!
* Veckohandla


Dags att kamma till sig och göra något skoj istället?!!



Kram E.

Ny !

publicerat i Allmänt;
Från och med nu hoppar jag in här på blogg.se istället. Namnet på den "gamla" bloggen stämmer inte riktigt längre , och dessutom kan man behöva testa något nytt någon gång :).

Tanken är också att jag ska bli lite mer aktiv när det gäller bloggandet. Har varit lite sisådär med det på sistone... Kan kanske bero på att hösten smygit sig på, eller snarare klampat sig på, efter en lång och härlig sommar. En händelserik sådan, som jag redan saknar otroligt mycket.

Sommaren är slut, vardagen är här... Nu gäller det att hitta ljusglimtar i det långa mörkret som väntar.


Välkomna hit!


Kram E.