Ibland blir det inte riktigt som man tänkt...

publicerat i Allmänt;
Igår vaknade vi med febriga barn. Agnes var jätteledsen, eller rättare sagt hysterisk, som inte kunde gå till dagis..Hon skulle nämligen få vara på stora avdelningen och ta med sig ryggsäck och fika för att gå på picknick. Så med andra ord började inte dagen så bra.
Det blev jag som stannade hemma från jobbet. Gnälliga barn och gnällig mamma. Ingen bra dag. Tog oss ner på staden för att inhandla en present och hälsa på Christoffer på jobbet. Gick inte heller något vidare. Fick punktering på biljä***n!!!!!!!
Och därmed gick helgens roliga planer åt skogen!

Hoppas denna dag ändå kan bli bra så jag kan skriva ett lite mera positivt inlägg nästa gång ;)

Helgrapport

publicerat i Allmänt;
Trots korthelg ( jobbade ju fredag afton ) , har jag haft en jättebra helg!
Det började med att jag kom hem sent efter jobbet i fredags och heeela lägenheten var städad och fin! Min man är bra duktig han ;).

lördagen hanns det med mycket!
Började med shopping på maxi... Därefter drog jag ner på staden för min efterlängtade dejt med Frida & Jolin, Malin & Madde och Hedda. Vi åt god lunch ( fick dock världens sämsta service och Malin klarade sig precis undan för en flygande plankstek ) , pratade massa mysigt strunt och drack kaffe. Saknar er tjejer!! Längtar redan till nästa års pyssel och vindrickande ;)

Efter detta fick jag snabba mig hem och hämta upp barnen. Vi var nämligen "utslängda" för kvällen, då Christoffer skulle ha herrarna på middag.
Jag & kidsen drog iväg till Sala och familjen Malm, där det bjöds på god middag, lek och tjo & tjim :). Adrian sov kvar där, medan jag & Agnes drog oss hemåt vid 22-tiden.
Hemma väntade fyra berusade och skönsjungande herrar. Medan de tre som inte bor här åkte hem till sig somnade min herre på golvet framför tv´n, och jag tog mig an det minst sagt röriga köket. Men vad gör man inte för sin fina man? :)

söndagen sov vi alla tre till 9:45!!! Det har nog inte hänt de senaste fem åren.
Kl 12 tog vi oss ner till stationen för att möta upp finaste Hanna, för en snabb lunch innan hon skulle hålla föreläsning. Mycket trevligt!!
Dagen avslutades med att hämta upp Adrian i Sala, sen mys hemma med god mat och senare, en mycket bra bok och en massa tända ljus!

Härliga helg!

Ledig onsdag!

publicerat i Allmänt;
Idag har jag ledig dag eftersom jag jobbar i helgen. Jag & barnen håller oss på hemmaplan och tar det lugnt. Nu på eftermiddagen väntar bullbak och pyssel.

Häromdagen när vi hälsade på Anna visade hon sina mössor hon hade sytt. Jättefina och enkla att göra. Så imorse åkte symaskinen fram. Så här blev resultatet :



Barnen blev jättenöjda och vi har redan varit ute i blåsten och testat dem :)

" Då kan vi ju ha bordet i köket som matbord ! "

publicerat i Allmänt;
Idag är det sånt där underbart höstväder!
Det blir en tidig lunch och sedan ut i lekparken med kidsen.

Just nu leker de så fint i sina nystädade rum. Dem leker visst "soptippsleken" (???) och sjunger Manboy med sina högsta röster :)  ....Undrar just hur rummen ser ut efter detta...

Eftermiddagen kommer spenderas på Ikea där det ska inhandlas bl.a skrivbord till båda två. Är trött på att ha pennor,papper,lim,saxar,målarböcker etc över hela köksbordet. Frågade både Agnes & Adrian nu imorse om de lovade att pyssla och rita på sina rum om de får varsitt skrivbord... Agnes svarade så här ( ordagrant ) :

"Ja, mamma det lovar vi. Och då kan vi ju ha bordet i köket som matbord!"

Så nya skrivbord It is!