Torsdag-söndag

publicerat i Allmänt;
I torsdags tog jag en extra ledig dag eftersom det var lite lugnare på jobbet. Passade hur bra som helst eftersom resten av familjen också var lediga. På förmiddagen drog vi iväg till badhuset. Barnen hade hur roligt som helst! Röjde i barnbassängen som aldrig förr.
Trötta & hungriga drog vi sedan ner på stan där Agnes fick välja lunch. För en gångs skull blev det inte McD, utan Thai Fastfood. Lovely!!
Resten av dagen var vi bara hemma i lugn och ro...

Fredagen var jag och barnen lediga. Packade in oss i bilen och for till Sala. Mötte upp 3/4 delar av familjen Malm vid deras badhus. Jepp, bad igen :). Barnen röjde återigen! Måste säga att Salas badhus var skitbra. Mycket mer för barnen, inte så mkt folk och dessutom hade de vågmaskin som satte igång en stund varje timme.
Efter badet åkte vi hem till Malms där det bjöds på supergod middag och massa lek.
Vi 20-tiden drog vi oss hemåt och barnen somnade som två stockar i baksätet.

Lördag & söndag innebar jobb för mig...Men det kan man ju leva med så länge det bara är en helg i månaden.


Nästa lördag spenderas i huvudstaden med darlingen. Shopping, mat & vin. Och hotell !



Det finns tyvärr inte på film....

publicerat i Allmänt;
....men det som har hänt, HAR verkligen hänt i verkligheten, trots att det ej finnes filmbevis....

Agnes har, BOKSTAVLIGEN, ramlat ner i toaletten. Hon kom springandes i full fart, snubblar på mattan och faller rakt mot toaletten ( som nästan aldrig har locket uppfällt, men nu var det dessvärre så... )... Och Plums!!! Armarna och huvudet rakt ner i skålen :) Huvudet blev inte doppat, men armar och händer blev det.





Tänk om detta ändå kunde blivit förevigat på film!

Älskade unge :)


Snart,snart, snaaart är det helg!

publicerat i Allmänt;
Ska bara jobba ikväll först....

Känner mig pigg & glad idag = fredagshumör! :)

Hemmet är nystädat, kylen är fylld, tvätten snurrar i maskinen, nyttig lunch på G :).
Imorgon kommer mor & far på besök. Länge sedan sist. Skoj,skoj!

Jag är redo för helg nuuu!

Datanörd?!

publicerat i Allmänt;


Agnes tycker väldigt mycket om att sitta vid datorn. Hon kollar mestadels in recept på Bolibompasidan :), men här är det "Charlie & Lola" som gäller.

Vardag igen...

publicerat i Allmänt;
Nu är vardagen tillbaka igen...Vi jobbar & går på dagis. Barnen tycker att det är roligt att vara tillbaka med kompisarna, men är helt slutkörda på eftermiddagarna.
I tisdags eftermiddag var vi hemma allihopa. Inte helt vanligt längre eftersom både mammin & pappin jobbar kvällar. Mysigt var det i alla fall!

Killarna lirade tv-spel, och vi tjejer bakade bullar.
Precis som det ska vara ;)



Ut med julen!

publicerat i Allmänt;


Jag & kidsen körde ut julen en av vattkoppsdagarna. Skönt!!
Dock hängde de mest vid huset som skulle rivas... :)

Bättre sent än aldrig....

publicerat i Allmänt;

När jag startade den här bloggen lovade jag att jag skulle bli lite mer aktiv i mitt bloggande… Hmm, har inte riktigt levt upp till det  :/

Ligger efter riktigt ordentligt... Så nu blir det en rapportering från vårt vattkoppsjulfirande i Njurunda, och lite bilder från nyårsfirandet i Sala.

 

Som sagt, den 23 december åkte vi upp till mamma och pappa för att fira jul. På julaftonsmorgonen fick Agnes en tidig julklapp….Vattkoppor!

 

Senare under dagen kom syster-yster med familj, och mormor Inga var också på plats. Vi lagade och åt god mat, Agnes kokade gröt till tomten, vi spanade & väntade, väntade och väntade på tomten- som äntligen kom vid 17:30 snåret. Han hade med sig måånga fina julklappar och alla var vi nöjda och glada :) .

 

 

Stannade i Njurunda till annandagen. Packade in oss i bilen och åkte hemåt i världens snöoväder. Det tog lång tid att åka hem, ca 2 timmar mer än vanligt, men vi kom hem ordentligt i alla fall.

 

På måndag morgon efter jul fick Adrian en sen julklapp- Vattkoppor!

 

 

Båda var jätteduktiga och försökte låta bli dessa läbbiga prickar, trots att de kliade och fanns precis överallt på kroppen. Efter några dagar blev det trots allt för mycket och båda sov dåligt. Pappan ringde doktorn, och vi fick lite medicin utskrivet.

 

Nyårsafton spenderades hemma hos Malm´s i Sala. Det var en lugn och mysig tillställning med fokus på maten  ( som vanligt med syskonen Stridsberg/Svensson :) ). Vi åt mycket gott, bl.a hummer & oxfilé.

 

 

Ingen har dött...

publicerat i Allmänt;
...varken jag eller bloggen! :)
Har bara varit lite mycket nu över jul och nyår.

Ett längre inlägg med bilder utlovas inom kort :)

Tjingeling!!