Vi hade besök...

publicerat i Allmänt;

...av familjen Öberg/ Vesterlund i helgen.
Busborgen, Djäkneberget, pussel, spel & glass i stora lass var lite av det vi hann med :)
Mysigt!


















Läste detta imorse....

publicerat i Allmänt;
Jag funderar lite på hur en människa som skriver en sådan här insändare tänker.... Han/hon har antagligen inga egna barn... Kanske just avsaknaden av barn som egentligen stör..?...  Hur var dennes egen uppväxt.....?....



Om barnen blev tvugna att leka inomhus kan jag ju garantera att de skulle låta och störa desto mer.... I alla fall mina barn.

Personen som skrivit denna insändare får nog ta sitt pick & pack och flytta in i djupaste skogen om han/hon vill ha det alldeles tyst...Barn kommer det alltid att finnas runt omkring, och barn SKA leka och låta!

Kalasande

publicerat i Allmänt;









I lördags firades Christoffer, som fyllt 35 år, och Sarah som precis fyllt 30. Det blev en heldag och kväll med massor av trevligt folk och god mat.
Lyckat!

Hos tandläkaren....

publicerat i Allmänt;

Kvinnor i vita rockar, handskar , munskydd & pappersmössor….. verktyg och sprutor…..   Jag har opererat mig i munnen idag. En visdomstand som ej kommit upp ur tandköttet skulle ut. Jag höll mig relativt lugn  , även fast det var läskigt… Jag fick till och med ha en sån där pappersduk över hela mig ,  med bara ett litet hål för munnen och näsan.

Tanden är borta, jag har riktiga stygn i munnen, blöder som en tok, ska äta Alvedon & Ipren var fjärde timme i ett dygn , får inte äta eller dricka något varmt på hela dagen ( inte ens kaffe! ), är svullen i ansiktet - och kommer antagligen bli mer svälld, kommer kanske också bli blå (!!) i ansiktet, MEN jag fixade det !!!!!!!!!!