Regniga dagar

publicerat i Allmänt;

 

 

Inatt och imorse har det åskat, blixtrat och ösregnat.  Efter ovädret kunde vi skymta en regnbåge- till barnens förtjusning!

 

Vi var och såg denna häromdagen. Riktigt rolig!

 

 

 

Fyraåringen drog på sig regnkläder & stövlar och smet iväg till vattenpölarna... Man blir tydligen otroligt glad av detta!

 

Söndagsmiddag

publicerat i Allmänt;


Christoffer &  Jolin


I söndags var vi hem till Frida & Andreas och alla barnen. Blev bjudna på en alldeles underbar middag & gott vin. Barnen lekte jättebra, och våra karlar hade mer gemensamt än vi någonsin kunnat gissa :)
Christoffer blev, som vanligt, bebismagnet och fick gosa massor med Jolin.

Fest med Musiktema

publicerat i Allmänt;


























I fredags fixade vi tillsammans med familjen Malm en mycket trevlig tillställning. Bjöd en massa folk, alla fick ta med sig mat att grilla, instrument & sångröst om nån ville visa upp sig :)
Vädret var sådär, först kanonvarmt & soligt, sen blev det tyvärr ösregn... Men kvällen blev ändå toppenkul !!!!!
Måste absolut göras om!!!!

Vi var till huvudstaden

publicerat i Allmänt;












Som sagt, vi tog oss till huvudstaden. Var till Tekniska och kikade på NASA´s utställning, byggde lego osv. Kul, kul! Förutom Tekniska hade vi ingen större plan. Vi strosade omkring på Söders och Gamla Stans gator, lekte i lekpark, åt god mat & bodde på hotell.












Dagen därpå åkte vi till Vattenledningsvägen och hälsade på Hanna & Estrid. Hann med en massa lek & bus, gott fika och babbel. Det gör vi Snart om!!

Njurunda - Bålsta - Västerås

publicerat i Allmänt;








Idag styrde vi bilen hemåt.
Innan vi nådde hemadressen tog vi en liten omväg till Bålsta, hem till familjen Öckert. Det bjöds på alldeles underbart eftermiddagsfika och bad & lek för barnen ( även pappan fick leka lite ).
Utmärkt avslut på denna lilla tripp!

Drakjakt & tivoli i Stenstan

publicerat i Allmänt;
















Barnen ( mestadels Adrian ) jagade drakar i stan. Och tro mig, dom fann många! Adrian ville ha kort på allihop,  jag lägger upp några av dom- annars blir det kanske tjatigt :))

Efter drakjakt blev det tivoli, till Agnes stora förtjusning!

Havet

publicerat i Allmänt;











Man blir lätt hemmablind.... Många av sakerna, eller platserna vi besöker nu när vi är där uppe har jag inte alls tyckt varit märkvärdiga förut... Men just den här gången tror jag att jag såg saker och ting med andra ögon. Mycket som funnits där i evighet är så vackert! Och jag har knappt noterat det tidigare... Börjar jag bli gammal ?!

En av dagarna gjorde vi utflykt till havet. Jättemysigt!

Göteborg - Västerås - Njurunda

publicerat i Allmänt;







Förra helgen kom min kära mor ner på besök.
Medan hon var här tog jag & maken tåget ner till Göteborg. Checkade in på vårat hotell, åt & drack gott i solen och promenerade sedan vidare mot Ullevi där Maiden-konsert väntade. Härlig stämning, mycket folk och bra konsert!! Mycket trevligt!! Men det bästa av allt, det var faktiskt frukostbuffén dagen därpå :))

På söndageftermiddag packade vi in oss i bilen och for upp till Njurunda och den ensamme morfar´n  :))

I´m alive !

publicerat i Allmänt;
Nu är vi hemma igen efter en liten Norrlandstripp!
Tänkte bara berätta det, om ni undrar varför det har varit lite dött här hos Mammins :))

Längre inlägg med bilder utlovas, förhoppningsvis redan i afton!

Tjingeling!