Op nr 2

publicerat i Allmänt;


Nu är sista visdomstanden väck!
Det var ingen trevlig historia som utspelade sig imorse.... Men klapp på axeln till mig själv, och till min superhärliga tandläkare.

Djäkneberget

publicerat i Allmänt;



Med plättar, jordgubbar, gurka, morötter och saft & kaffe i ryggsäcken tog vi oss till Djäkneberget. Där mötte vi upp Catrin, Mats & barnen och hade en riktigt härlig förmiddag i vårsolen.

Kvällsmys

publicerat i Allmänt;
Efter kvällsbad myser man visst med Madicken-film och kvällsfika i mammas & pappas säng :



Denna underbara varelse sa också detta till mig idag :

" Mamma, är vi lediga på lördag och söndag?  Bra, för vet du, då ska jag  äta frukost på din säng och titta på Vildingarnas land hela dagen ."

No more....

publicerat i Allmänt;
Nä, jag tänker inte vara en tjockis resten av livet... Så tänkte jag i måndags morse när jag vaknade...Pallrade mig upp ur sängen och tog en rask och skön promenad på 45 minuter till jobbet. Promenerade hem också. Tyvärr uppstod återigen äckliga skavsår ( köttsår!!) på båda fötterna...Så jag har inte kunnat gå resterande dagar. Ska ta och investera i nya SKÖNA dojjor!
Imorgon blir det cykel till jobbet. Bättre än bilen i alla fall.

Har tagit en jobbig tur på träningscykel idag. Med hög musik i lurarna så funkar det. Svettigt och jobbigt, men dammit!! vad skönt det känns efteråt!
Detta ska nu ske dagligen mina damer & herrar.


Bjuder på en svettig och ful bild (  har hört att man visst ska bjuda på sig själv ;)  )  :


April

publicerat i Allmänt;
Nu så.....har jag nog "bloggtorkat" klart :) 
Tycker inte jag har haft något skojigt att plita ner, vet i och för sig inte om jag har det nu heller, men nu kommer ett litet inlägg i alla fall.

Såå....

Jag & mannen har jobbat som vanligt. På mitt jobb har det varit mycket att göra, som vanligt. Men jag trivs när det går undan så det gör väl egentligen ingenting. Fast, jag är otroligt trötter om dagarna. Såsar mest omkring och gör ingenting.
MEN, nu är det i alla fall sommartid och någonstans ser jag ett ljus i den fleramånaderlånga tunneln som varit.... Snön är snart borta, har sett blommor som så smått börjar vakna till liv, och snart ska sommarskorna monteras på bilen. Var för övrigt och beställde nya skor (däck & fälgar) till kärran, och blev därmed x-antal 1000lappar fattigare. Men, bonus och skatteåterbäring väntas så det blir nog bra ändå :/


Barnen mår finfint!

Adrian har haft besök på dagis av fröknarna han ska ha i förskoleklassen i höst. Och snart ska barnen få gå till skolan för att hälsa på och käka lunch. Det verkar som Adrian ser fram emot skolan, vilket känns jätteskönt. Kan inte fatta att han fyller 6 år i sommar, och ska börja skolan....Min lilla bebis :)


Jag har försökt lägga upp ett litet klipp på Agnes, men det vill sig inte, så klicka på länken här istället :

http://www.youtube.com/watch?v=eZOhSTi8_P0

Hon är bara så underbar <3





Försöker städa fram våren :)