Bättre sent än aldrig....

publicerat i Allmänt;

När jag startade den här bloggen lovade jag att jag skulle bli lite mer aktiv i mitt bloggande… Hmm, har inte riktigt levt upp till det  :/

Ligger efter riktigt ordentligt... Så nu blir det en rapportering från vårt vattkoppsjulfirande i Njurunda, och lite bilder från nyårsfirandet i Sala.

 

Som sagt, den 23 december åkte vi upp till mamma och pappa för att fira jul. På julaftonsmorgonen fick Agnes en tidig julklapp….Vattkoppor!

 

Senare under dagen kom syster-yster med familj, och mormor Inga var också på plats. Vi lagade och åt god mat, Agnes kokade gröt till tomten, vi spanade & väntade, väntade och väntade på tomten- som äntligen kom vid 17:30 snåret. Han hade med sig måånga fina julklappar och alla var vi nöjda och glada :) .

 

 

Stannade i Njurunda till annandagen. Packade in oss i bilen och åkte hemåt i världens snöoväder. Det tog lång tid att åka hem, ca 2 timmar mer än vanligt, men vi kom hem ordentligt i alla fall.

 

På måndag morgon efter jul fick Adrian en sen julklapp- Vattkoppor!

 

 

Båda var jätteduktiga och försökte låta bli dessa läbbiga prickar, trots att de kliade och fanns precis överallt på kroppen. Efter några dagar blev det trots allt för mycket och båda sov dåligt. Pappan ringde doktorn, och vi fick lite medicin utskrivet.

 

Nyårsafton spenderades hemma hos Malm´s i Sala. Det var en lugn och mysig tillställning med fokus på maten  ( som vanligt med syskonen Stridsberg/Svensson :) ). Vi åt mycket gott, bl.a hummer & oxfilé.

 

 

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Anonym:

Vad härligt ni verkar ha haft det :)

Stackars kidz, usch vad det kliar av vattkoppor.

Krama dom från oss.

Kul att ha fått lite uppdatering.

Kommentera inlägget här :