Om ca 2 månader är det dags....

publicerat i Allmänt;

...För Pappin att åka till Danmark.
Här hemma fixas, trixas & övas det :




" MozzarellaBallong "




Ostronskivling, rostad sparrissky skuren med rapsolja och grädde, kastanjer, potatis och frusen gurka.




"Klinisk Studie"
Sockertorkad lök, Pulveriserad Kvibille Ädel, Kallpressad rapsolja, Vinägerpärlor




Skummad skaldjur- & olivoljebuljong, Knockad klo & stjärt, Friterad spaghetti, Citron- & vitlöksskum.




Citronkaramell, Malt




Rödbetor, Palsternacka, Maltjord, Stekt Mjölk, Maltcrisp, Salt, rosmarinkaramell, Pulveriserad vitvinsvinäger, Rödbetssalt




Chokladskum, Maltolja





Morot, Snö, Jord, Öl






Sidesalad med isbergsgelé, tomatgelé, svart olja & vinägerskum.





Ostronemulsion, Friterad potatis





Citronmoln, Syltade kumquats, Apelsinpulver, Limekaviar




Jag är stolt över min duktiga kock!
Men dock också lite orolig över att de ska gilla honom lite väääl mycket i Danmark..


För Er som inte vet; Pappin ska på 2 veckors praktik/arbete på Världens bästa restaurang, NOMA.






Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Hanna:

Grymt jobbat! Och vet du, Köpenhamn är superfint så om dom gillar honom väldigt mycket är det inget att vara rädda för :)

2:a kommentar, skriven , av Anna:

Vilken cool man du har! Jösses!!! Visste inte ens att man kunde göra så mkt kul med mat. Grymt!

Kommentera inlägget här :